Live Cooking Kerstdiner 17:00 uur

Tijdens de kerstdagen is ons hotel geheel omgetoverd in kerstsfeer. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk uitgebreid Live Cooking Kerstdiner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Om 17:00 wordt u ontvangen met een glas bubbels waarna wij u uitnodigen om deel te nemen aan het buffet.

Het Live Cooking Kerstdiner bestaat uit diverse warme en koude gerechten, een aantal daarvan worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

U kunt genieten van luxe salades en verse groenten. Ook is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Uiteraard mag er bij een goed diner een dessert niet ontbreken. Wij presenteren u daarom een spectaculair dessertbuffet!

Speciaal voor deze dag komen de Kerstman en-vrouw langs.

*Tijdens het diner zijn koffie, espresso, cappuccino, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Kinderen Voor de kinderen toveren wij de begane grond om tot playground. Hier kunnen ze onder andere hun energie kwijt op het springkussen, dansen in de mini-disco en naar hartelust spelen.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Wilt u samen zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering.

Reserveren Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Datum: 26 dec 2019
Tijd: 17:00 uur
Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Logo Hotel Tiel
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.