Live Cooking New Years Eve Dinner

Op Oudjaarsdag serveren wij geheel in sfeer een heerlijk uitgebreid Live Cooking New Years Eve Dinner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Vanaf 18:00 uur wordt u ontvangen met een glas bubbels waarna wij u uitnodigen om deel te nemen aan het Live Cooking buffet.

Het Live Cooking diner bestaat uit diverse warme en koude gerechten en een aantal gerechten worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Ook serveren wij luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Uiteraard mag er bij een goed diner een dessert niet ontbreken. Wij presenteren u daarom een spectaculair dessertbuffet!

*Tijdens het diner zijn koffie, espresso, cappuccino, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Kinderen Kinderen kunnen spelen in onze kidscorner op de tweede etage.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u erop dat het mogelijk is dat u met een grote groep vanaf 10 personen aan meerdere tafels bij elkaar komt te zitten.
  • Wilt u samen zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering.

Reserveren Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Datum: 31 dec 2019
Tijd: 18:00 uur
Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Logo Hotel Tiel
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.