Live Cooking Nieuwjaarsbrunch

Op 1 januari serveren wij vanaf 11.30 uur een Live Cooking Nieuwjaarsbrunch, onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

Vanaf 11:30 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels om op het nieuwe jaar te proosten. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet, waarbij sommige gerechten live voor u bereid worden door onze koks. Tot slot staat er een spectaculair dessertbuffet voor u klaar.

*Gedurende de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Kinderen Voor de kinderen toveren wij de begane grond om tot playground. Hier kunnen ze onder andere hun energie kwijt op het springkussen, dansen in de mini-disco en naar hartelust spelen.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u erop dat het mogelijk is dat u met een grote groep vanaf 10 personen aan meerdere tafels bij elkaar komt te zitten.
  • Wilt u samen zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering.

Reserveren Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Datum: 1 jan 2020
Tijd: 11:30 uur
Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Logo Hotel Tiel
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.