1e Kerstdag Brunch 11:00

Tijdens de kerstdagen staat Van der Valk Hotel Tiel geheel in het teken van kerst. Op eerste, tweede en derde kerstdag serveren wij een heerlijk uitgebreide live cooking brunch. Dit is onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Vanaf 11.00 uur wordt u ontvangen met een glas bubbels waarna wij u uitnodigen om deel te nemen aan het buffet.

De brunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten, een aantal daarvan worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks. U kunt daarnaast genieten van luxe salades en verse groenten. Ook is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen.

*Tijdens de brunch zijn koffie, espresso, cappuccino, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Kinderen Kinderen kunnen spelen in onze kidscorner. We hebben hier o.a. een springkussen, kinderfilm en kleurplaten.

Wij attenderen u graag op het volgende: Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. Wilt u samen zitten? Maak dan een gezamenlijke reservering en vermeld daarbij uit hoeveel huishoudens u komt. Gezien de huidige situatie kan deze indeling per moment verschillen in verband met eenieders veiligheid.

Datum: 25 dec 2020
Tijd: 11:00 uur
Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen
Tiel
4003 AZ Gelderland
Logo Hotel Tiel
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.