GK4 Open Schakel 2022

De GK4 Kart Series (GK4) is een Belgisch-Nederlands initiatief van AKRT (B) en Cpoint (NL) en is het officieel KNAF Nederlands-Belgisch Club Kampioenschap karting. De GK4 is dankzij u uitgegroeid tot HET kartkampioenschap in onze landen en staat model voor diverse organisaties. Er is geen ruimte voor tuning, motorcontroles zijn streng, verzegeling is een must. Er is gekozen voor de betere kartbanen in België en Nederland, zodat we onze deelnemers datgene kunnen bieden dat ons voor ogen staat. Budgettair verantwoord racen op topbanen.

Open Schakel Vanaf 15 jaar (jaar dat je 15 wordt) (Jonger uitsluitend met toestemming ASN) Subklassement IAME X30 Senior Master Het subklassement IAME X30 Senior Master is in deze opzet nieuw in de competitie. Alle rijders die voldoen aan het gewicht en een leeftijdsgrens, vermeld in artikel 10 onder 6 sub a i t/m iii, worden geplaatst in het Subklassement X30 Senior Master.

  1. Open Schakel KZ2+ (Master) en X30 Super Shifter Master a. Vanaf 30 jaar (jaar dat je 30 wordt) of b. Jonger dan 30 jaar (jaar dat je 30 wordt), met toestemming van de organisatie en mits de rijder minstens 80 kg weegt, inclusief uitrusting (pak, helm, schoenen, handshoenen, rib- en bodyprotectie) en zonder toevoeging van extra gewicht.
Datum: 30 dec 2022
Tijd: 00:00 uur
Nederland

Logo GK4 Kart Series
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.