Live Cooking Paasbrunch tweede paasdag 12:00 uur

Op eerste en tweede paasdag serveren wij een heerlijk uitgebreide Live Cooking Paasbrunch. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs!

De brunch Onze Live Cooking Paasbrunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten en een aantal gerechten worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Ook serveren wij luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Tot slot kunt u genieten van een spectaculair dessertbuffet!

*Tijdens de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Kinderen Voor de kids is er een kids playground en komt een gewaardeerd ballonartiest en grote kindervriend die vliegensvlug allerlei prachtige balloncreaties tevoorschijn tovert en uiteraard uitdeelt aan de kinderen.

Reserveren Wilt u samen aan 1 tafel zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering. Nadat u uw tafel heeft gereserveerd en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee. Het is niet mogelijk een verdere voorkeur voor de locatie van uw tafel door te geven, wij doen ons uiterste best om voor iedereen een gezellige plaats in te delen.

Datum: 18 apr 2022
Tijd: 12:00 uur
Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen
Tiel
4003 AZ Gelderland
Logo Hotel Tiel
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.