Ukiyo x Pommery - Afterwork: Sakura - 19 april

Op 19 april zal de volgende editie van onze Ukiyo x Pommery - Afterwork: Sakura in de Skybar plaatsvinden. Geopend vanaf 17 uur.

"Sakura" is de bekende Japanse kersenbloesem die in april begint te bloeien. Sakura is in Japan een symbool van de vergankelijke schoonheid en voor het leven dat als mooi en kort beschouwd wordt.

De Japanse spreuk "Ukiyo" staat voor "living in the moment - detached from the bothers of life". En dat is precies waar ons afterwork event Ukiyo ook voor staat. Kom samen met uw collega's en breek de week op onze rooftop onder het genot van een heerlijke cocktail en bite. Uiteraard mét live DJ!

Voor deze editie mogen zijn wij trots om onze samenwerking met Pommery, mét hele speciale winactie, aan te kondigen! De prijs voor een ticket is €8. Bij binnenkomst ontvangt u 2 drankvouchers als cadeau. Dit kan u besteden aan een biertje/frisdrank (1 drankvoucher) of een glaasje wijn/cava (2 drankvouchers).

Woensdag 19 april vanaf 17 uur.

Speciale Pommery winactie! Deze editie wordt spectaculair met onze geweldige winactie samen met Pommery! U kunt door middel van vouchers kans maken op een prachtig bezoek aan het magische domein van Champagne Pommery. Bij aankoop van een ticket ontvangt u alvast één voucher en u kunt er nog meer verzamelen door zowel een glas (1 voucher) als een fles (5 vouchers) Pommery te bestellen. Hoe meer vouchers, hoe groter de kans dat u wint!

Datum: 19 apr 2023
Tijd: 22:00 uur
Van der Valk Hotel Gent
Akkerhage
Gent
9000 Vlaams Gewest
Logo Van der Valk Hotel Gent
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.