Live Cooking Kerstbrunch 12:00 uur

Tijdens de kerstdagen is ons hotel geheel omgetoverd in kerstsfeer. Op eerste en tweede kerstdag kunt u komen genieten van onze Live Cooking Kerstbrunch. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet, waarbij sommige gerechten live voor u worden bereid door onze koks.

Vanaf 12:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Daarna wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. De middag wordt afgesloten met een grand dessert en om 14:30 uur zal de brunch tot een einde komen. Speciaal voor deze dag komen de Kerstman en -vrouw langs.

*Gedurende de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Kinderen Voor de kinderen toveren wij de begane grond om tot playground. Hier kunnen ze onder andere hun energie kwijt op het springkussen, dansen in de mini-disco en naar hartelust spelen.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Wilt u samen zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering.

Reserveren Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Datum: 26 dec 2019
Tijd: 12:00 uur
Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Logo Hotel Tiel
Tickets voor dit evenement zijn niet meer beschikbaar omdat het evenement al geweest is.